Uijterlinde Las- en Constructie

Uijterlinde Las- en Constructie is actief sinds 2006 als activiteit van het verhuurbedrijf. De toenemende vraag uit de markt voor gespecialiseerde hulpstukken, gecombineerd met de ruim 25 jaar eigen ervaring in het grondverzet en de wegenbouw, zijn een solide basis voor deze activiteit en de aanleiding om hier verder in te specialiseren.

Hijsjib

Uijterlinde Las- en Constructie heeft een erg succesvol ontwerp van een hijsjib ontwikkeld wat in de eigen werkplaats wordt gefabriceerd en voorzien van een CE keurmerk.
De hijsjibs worden ook via een aantal dealers op de markt aangeboden.

De hijsjib maakt van elke graafmachine, shovel of verreiker een handige “hijskraan” en verbreed hierdoor de inzetbaarheid en maakt de inzet van een extra kraan voor bepaalde werkzaamheden onnodig.

Hijsjibs kunnen volledig naar klantwens ontwikkeld worden, voor elke type machine, lengte en capaciteit (werklast limiet WLL), al of niet hydraulisch uitschuifbaar etc… Marc bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Bakrenovatie

Een andere steeds vaker voorkomende activiteit is de reparatie van bakken. Beschadigde of versleten bakken kunnen vaak nog dusdanig gerepareerd worden dat vervanging kan worden uitgesteld.

Haspelframe

Uijterlinde Las- en Constructie heeft op klantvraag een zgn. haspelframe ontwikkeld bedoeld voor het gecontroleerd afrollen van kabelhaspels.
Door de hydraulische verstelmogelijkheden en beschikbare hulpstukken kan dit haspelframe alle gangbare haspelmaten hanteren en is daarom breed inzetbaar.

Het haspelframe is een eigen ontwerp wat in de eigen werkplaats wordt gefabriceerd en voorzien van een CE keurmerk.

Het haspelframe maakt van elke graafmachine, shovel of verreiker een handige “kabelroller” en verbreed hierdoor de inzetbaarheid.

Hoewel het haspelframe is ontwikkeld voor alle gangbare haspel formaten kan ook het haspelframe volledig naar klantwens ontwikkeld worden, voor elke type machine, lengte en capaciteit (werklast limiet WLL),  Marc bespreekt graag met u de mogelijkheden.

 

 

Reacties zijn gesloten.