Uijterlinde Las- en Constructie B.V.

Uijterlinde Las- en Constructie B.V. is opgericht in 2017 maar feitelijk al actief sinds 2006 als activiteit van het verhuurbedrijf. De toenemende vraag uit de markt voor gespecialiseerde hulpstukken, gecombineerd met de ruim 25 jaar eigen ervaring in het grondverzet en de wegenbouw, zijn een solide basis voor deze activiteit en de aanleiding om hier verder in te specialiseren.

Uijterlinde Las- en Constructie B.V. heeft een erg succesvol ontwerp van een hijsjib ontwikkeld wat in de eigen werkplaats wordt gefabriceerd en voorzien van een CE keurmerk.
De hijsjibs worden ook via een aantal dealers op de markt aangeboden.

De hijsjib maakt van elke graafmachine, shovel of verreiker een handige “hijskraan” en verbreed hierdoor de inzetbaarheid en maakt de inzet van een extra kraan voor bepaalde werkzaamheden onnodig.

Hijsjibs kunnen volledig naar klantwens ontwikkeld worden, voor elke type machine, lengte en capaciteit (werklast limiet WLL), al of niet hydraulisch uitschuifbaar etc… Marc bespreekt graag met u de mogelijkheden.

Een andere steeds vaker voorkomende activiteit is de reparatie van bakken. Beschadigde of versleten bakken kunnen vaak nog dusdanig gerepareerd worden dat vervanging kan worden uitgesteld.

Reacties zijn gesloten.